Vad tillåter du dig själv? Dating provokationer

Är det möjligt vid första dejten att be en man att göra dig till ett barn? generic viagra online. Eller prata om bröllopet hela kvällen, äta som en boa-constrictor och skrika på servitören? Fyra modiga tjejer från ”Marie Claire” -redaktionen gjorde allt.

Gör mig bebis!

Han är Artem *, 37 år gammal, skulptör; hon är Ekaterina Chumerina, specialkorrespondent för ”Marie Claire”

Vi träffade Artem på vänner, pratade, flörtade, även om jag trodde (som det visade sig senare hade jag fel) att han var gay. Om ett par dagar kom vi överens om att ta en promenad vid patriarkens dammar. Vi hade en fantastisk tid tills Artyom plötsligt föreslog: ”Kom till mig? Jag har en verkstad i närheten. Samtidigt kommer jag att presentera dig för Masha. ” ”Med vem?! Så genast erbjuder du mig en trekant? ” – Jag var upprörd. ”Masha är min dotter. Min fru och jag skilde sig, och nu bor hon hos mig. ” En sådan överraskning! Antingen är Artem psykisk eller så är det en fantastisk tillfällighet. När allt kommer omkring var det jag på redaktionens instruktioner som var tvungen att erbjuda honom att bli far till mitt barn redan vid första dejten! Och sedan fungerade allt av sig själv. Masha visade sig förresten vara den sötaste tioåriga flickan som vi kvittrade med hela kvällen som gamla flickvänner. Artyom strålade av lycka. ”Masha gillade dig verkligen. Och för mig själv håller jag till och med tyst. Vi tar dig till familjen! ” – sa han i avsked. Jag förväntade mig inte denna händelse.

Nästa dag träffades vi igen, den här gången i en restaurang. Första gången Masha förvirrade mig, men nu var jag redo att chockera honom. Hela kvällen pratade jag oupphörligt om barn och torterade honom med frågor: ”Vad var du sjuk med som barn? Har någon i familjen drabbats av kroniska sjukdomar, cancer eller alkoholism? Röker du? Dricker du? Sportar du? När sista gången genomgick han läkarundersökning. ”Allt var extremt oromantiskt. Men Artem uthärdade som en ängel: ”För ett år sedan slutade jag röka, levde en hälsosam livsstil, åt per timme, cyklade och rullskridsko. Jag var inte sjuk med någonting allvarligt. ” Efter en tid tråkade han emellertid uppriktigt ut: ”Är det verkligen så intressant för dig? Du verkar ha blivit ersatt sedan igår. Påverkade din bekantskap med Masha dig så mycket? ” Men jag lugnade mig inte och ställde fler och fler nya frågor och förbluffade honom helt: ”Artem, jag vill ha ett barn från dig!” Innan han hade tid att andas ut fortsatte jag: ”Men jag insisterar inte på bröllopet och jag tänker inte binda dig med skyldigheter – du är helt fri. Jag vill bara att du ska bli barn för mig. Du är perfekt för detta i alla avseenden. ” Han blev lite förvånad – men inte mer. Jag förväntade mig en mycket mer våldsam reaktion. Men Artyom tittade bara uppmärksamt på mig och sa: ”Så det handlar allt detta samtal om min ärftlighet! Naturligtvis uppskattar jag ditt mod och självständighet, men jag är inte redo att bara vara spermadonator. Jag kan inte leva med tanken att mitt (!) Barn kommer att växa upp utan mig. ” Jag var redo att falla genom jorden, men bestämde mig för att spela ut min roll med den sista biten av styrka: ”Alla unga är fruktansvärda fegisar och springer iväg vid första omnämnandet av ett barn. Jag trodde att det skulle vara annorlunda för dig, för att du är en vuxen man, förutom, en far, och du kommer att förstå mig. ” Vårt samtal började likna en verbal duell: ”Jag är inte emot att bli pappa igen, och jag gillar verkligen dig, men. Låt oss ha sex först! Om vi ​​kommer upp till varandra i sängen får vi så många barn som du vill. ” Jag var inte redo för en sådan vändning. Jag var tvungen att erkänna att det egentligen bara var ett experiment. Artyom – åh skräck! – upphörde aldrig att förvåna mig: ”Jag har aldrig varit i en sådan situation, men desto mer intressant. Arbete är arbete, men vad hindrar oss från att fortsätta relationen? Och i allmänhet är du jävla attraktiv, jag undrar, varför dröja, eftersom allt är så underbart! Ser du inte – jag har en eld i mina byxor! ” Vilken skräck! Artyom var uppenbarligen inte hjälten i min roman. Jag erbjöd mig att vara vän.

Och vad som började här. För första gången på kvällen var han upprörd – och en riktig Shakespeariad började. ”Jag vill inte och kan inte bara vara vän med dig”, förklarade han med djupt förolämpad värdighet. – Om du inte ens är redo att sova med mig, korsar jag dig ur mitt liv och hjärta. Adjö”. Jag tror att i det ögonblicket hatade han mig. Och inte ens för att jag spelade honom utan för att jag plötsligt bröt av med sex. Fram till idag hörde eller såg vi inte längre varandra.

Jag är väldigt hungrig.

Han är Alexey, 27 år gammal, marknadsförare; hon är Maria Evseeva, fotoredaktör ”Marie Claire”

– Är du hungrig? – Frågade mig min rättfärdiga bekant Alexei (som jag själv bjöd in för att träffa orden ”Låt oss bli berusade”, medvetande om att han länge ville bli för mig lite mer än ”bara en bekant”) så snart jag satte mig vid bordet. Om jag var på ett vanligt datum skulle jag skaka huvudet ceremoniellt, även om jag bara hade ätit kaffe och en bulle hela dagen innan. Och jag skulle i bästa fall beställa mig själv en sallad som jag fint skulle plocka hela kvällen. Men detta var inte ett vanligt datum. Till frågan ”Är du hungrig?” Jag nickade med glädje mitt huvud och började att girigt sätta in krutongerna med vitlök, som Lesha beställde till sin öl medan han väntade på mig. (Och jag var sen i en timme – inte medvetet, jag fastnade bara i en trafikstockning. Det faktum att jag, efter att ha erbjudit att dricka, kom med bil, gör mig inte kredit, men jaha.) Allt hände i en trendig ölrestaurang. Efter några minuter var skålen (inte en tallrik utan en hel skål med oljiga krutonger) tom. Till skillnad från de flesta män jag känner, som hatar det när kvinnor (och vem som helst) drar mat från sin tallrik, var den här kamraten, som det visade sig, inte alls emot..