7 tecken på att din man fortfarande är kär i dig

Experter vet hur man övertygar dig om hans känslor..

Alla äktenskap förändras över tiden, och detta är normalt (till och med önskvärt). Den vansinniga passionen som var i början av förhållandet omvandlas till lugn och respektfull kommunikation viagra generic. Ändå kan sådana metamorfoser få dig att tro att din partner har tappat intresset för dig eller till och med slutat älska dig..

Här är 7 tecken på att din man fortfarande är kär i dig..

Han ser in i dina ögon

När han sitter mittemot dig vid lunchen rullar han inte genom sociala medier eller tittar sig omkring. Han tittar rakt i ögonen och lyssnar noga på vad du har att säga. Enligt en studie av psykologen Zika Rubin ser par som är djupt förälskade på varandra 75% av tiden, medan vanliga människor upprätthåller ögonkontakt endast 30-60% när de kommunicerar. Med andra ord, om han fortfarande inte kan ta ögonen från dig, kan du vara säker på hans känslor..

Till frågan ”Vad ska vi göra?” han svarar ofta: ”Vad du vill”

Detta svar kan lätt förväxlas med avvisande, men psykolog Paul Coleman hävdar att när män är kär, tenderar de att se mindre entusiastiska och entusiastiska ut än kvinnor. Detta beror på de lägre nivåerna av serotonin. ”Mängden serotonin i kvinnans kropp gör att hon aktivt visar sina känslor och känslor. Och eftersom nivån på ”hormonet av lycka” hos män inte är så hög, känner de inte ett sådant behov. När en man är lycklig går han lätt med på att göra vad kvinnan vill. ” Därför, bli inte avskräckta nästa gång du hör från din man frasen ”Vad vill du”, men betrakta det som en möjlighet att prova något nytt.

Han säger ditt namn under sex.

Att kalla varandra de söta smeknamnen ”baby” eller ”baby” hela dagen är helt normalt. Men om en man kallar dig vid ditt namn mitt i samlag betyder det att han är helt närvarande just nu och inte vill vara med någon annan än dig nu, säger den amerikanska psykoterapeuten Stan Tatkin. Ett annat tecken på att din man är galen på dig är att han ser dig i ögonen under sex. Som Tatkin säger är detta ett säkert tecken på att en man är intresserad och att alla hans tankar är inriktade på dig..

Han mår bra med dig utan sex

När du träffades först kunde du inte få nog av varandra och tillbringade all din fritid i sovrummet, oavsett tid på dagen. Men efter några års äktenskap är din libido inte längre så aktiv. Psykolog Tatkin råder sig att inte oroa sig: ”I början av alla framgångsrika relationer producerar ständig spänning dopamin i en förälskad kropp, vilket är samma neurotransmittor som stimuleras när en missbrukare tar ett läkemedel. Det är spännande, men tillfälligt. ” I ett långvarigt förhållande bleknar passionen lite och utvecklas till tillgivenhet. ”Ett lugnt tillstånd när partner är mest bekväma med varandra, när de förstår varandra väl och det finns nästa steg i en kärleksaffär”, förklarar psykologen. Så han älskar dig fortfarande, bara bevisar det inte bara i sovrummet.

Han går med på att besöka, även om han inte vill

Alla känner till situationen när vänner bjuder in dig att besöka och din make inte vill åka dit alls. Men hur visar han det? Om han inte framkallar ett gräl utan bara håller med, så visar han sin kärlek. ”När du säger till din make att du verkligen vill att han ska följa med dig, och han tar på sig sin semestertröja utan att grymma, lägg bort sina egna preferenser och önskningar, kom ihåg att han gör det åt dig”, säger Sofia Dembling , författare till The Introvert’s Way: Living a Quiet Life in a Noisy World. Han skulle inte gå dit han inte vill om han inte älskar dig. Sådana handlingar talar ibland högre än ord..

Han avslutar snabbt argumentet

Ett annat bevis på att din man älskar dig väldigt mycket är att han låter dig vinna ett argument. ”Det är viktigare för honom att hålla freden i förhållandet än att ha rätt. Han vet att varje långvarig tvist kan leda till en allvarlig meningsskiljaktighet, som inte lovar bra för din framtid, säger Stan Tatkin. Han kastar en vit flagga inte för att han bara är för lat för att ta reda på vem som har rätt och vem som har fel, utan för att han inte vill göra dig upprörd igen. Nästa gång du befinner dig i en liknande situation, ta ett steg tillbaka och tänk vad som är viktigare för dig – för att bevisa ditt fall eller lösa problemet, råder Amerikansk kvinnodag.

Han uttalar aldrig ett ord med bokstaven ”R”

Naturligtvis har varje par långvariga slagsmål, men även under de svåraste tiderna ska din partner aldrig säga ordet ”skilsmässa”. En kärleksfull man talar aldrig om att skilja sig, även om han är väldigt arg eller upprörd. ”Inget gott kan hända om din make hotar att skilja sig eller får dig att tvivla på din fackföreningars integritet”, säger Stan Tantkin. Därför, om din älskare försöker lösa problem på ett hälsosamt sätt, bevisar detta definitivt att han verkligen värdesätter dig..