9 ouppenbara skäl för att inte få orgasm

Stillasittande livsstil, höga klackar och mer.

Om du någonsin har undrat ”Varför får jag inte orgasm?”, Kanske här kommer du äntligen hitta svaret.

Du tillbringar större delen av dagen sittande

Genom att kedja dig till en arbetsstol kan du bara göra din chef glad, inte dina bäckenbottenmuskler. ”En stillasittande livsstil leder till deras minskning och, som ett resultat, smärta, som blir ett hinder för orgasm,” – säger familjens psykolog och sexolog Kat Van Kirk. För att förhindra ett sådant problem föreslår han att du ställer in ett larm med halvtimme mellanrum för att påminna dig om nödvändig uppvärmning under arbetsdagen..

Även idag finns det ett stort antal ”smarta” klockor på gadgetmarknaden, som genom vibrationer på handleden ger dig en signal att det är dags för de 250 steg som krävs. Och om du har möjlighet att gömma dig för kollegor i ditt personliga konto eller ett tomt konferensrum, är en liten övning, helst med squats, den bästa lösningen..

Föredrar du höga klackar

Tyvärr är konsekvenserna av att bära höga stiletter inte bara smärta. Tyngdpunkten för hela kroppen förskjuts avsevärt, varigenom belastningen ökar inte bara på benmusklerna utan också på nedre delen av ryggen och bäckenbotten. Med denna spänning är muskeldeformation oundviklig. Inklusive när man går i höga klackar orsakas skada inte bara på grund av felaktiga inre organ, utan också på grund av en minskning av blodtillförseln, vilket direkt påverkar processen att få en orgasm i fallet med bäckenorganen.

”Undvik att bära höga klackar hela tiden genom att välja bekväma och bekväma skor”, råder Eden Fromberg, MD och grundare av New York Institute of Gynecology..

Du berättar inte för din partner vad du vill.

Jag tror inte att du har telepatiska krafter. Så varför förväntar du dig detta från din partner? Enkelt uttryckt, att vara tyst hjälper dig inte att nå klimax i sängen. Dessutom kan man inte hålla med om att varje kvinnas kropp är unik. ”Vad som glädjer en person kan lämna helt likgiltig för en annan”, säger Dr. Van Kirk. Rådgivningen är enkel – prata om dina önskningar. ”Ibland kan ett stön eller en liten handriktning spela en enorm roll”, fortsätter specialisten. Om din partner fortfarande är avlägsen, var specifik – berätta för honom direkt eller rikta honom själv. Förresten, de flesta män är mycket glada över en sådan självsäker och befriad kvinna..

Otillräckligt vattenintag

”Att dricka tillräckligt med vatten hela dagen kommer inte bara att gynna matsmältningssystemet, men det kan också hjälpa dig att klimaxa i sovrummet”, säger Dr. Fromberg. För inte så länge sedan fick forskare reda på att om människokroppen får rätt mängd vätska kommer orgasmen att bli ljusare och kraftfullare. Faktum är att vatten är huvudkomponenten i bindväv och är extremt viktigt för dess elasticitet. På det här sättet gör ett extra glas vatten aldrig ont. Och om du vid middagen njöt av ett glas vin eller drack en cocktail på en nattklubb, är du välkommen att dricka två glas vatten, eftersom alkohol torkar ut.

Du försöker att inte göra buller

Soundtracking medan du älskar kan verkligen göra underverk. ”Det kan inte bara föröka dina orgasmer utan också göra dem mycket ljusare och längre”, säger Laurel House, en relationsexpert. Så när något verkligen tänder dig, gör det klart för din partner – genom ett stön, ber dig lugnt att fortsätta eller ropa ”ja!” Om du fortfarande känner dig begränsad och obekväm efter flera försök föreslår House att du ökar din känslighet. ”Gör det genom känsliga känslor (hudkontakt), njut av din partners närhet och hans kropps tryck på din”, säger experten. Spektrumet för dessa förnimmelser hjälper dig att fokusera så mycket som möjligt på processen..