Borde han verka bättre än du verkligen är?

Att leva lyckligt för evigt är drömmen för alla älskare som har bestämt sig för att knyta ihop sina öden. Men tiden går, och den en gång kärleksfulla makan upptäcker plötsligt i sin en gång älskade tjej en massa brister som bara gör honom förbannad.

Vad påverkar män mest i kvinnors beteende och hur man kan motstå denna kris i relationer, säger en praktiserande psykolog Alexander Vladimirovich Korovkin.

”Vilka egenskaper hos en kvinnas karaktär upprör män mest? Finns det några liknande funktioner alls? Låt oss komplicera saker och bli seriösa och sedan gå tillbaka till komiska och enkla.

Så två underbara människor som kallas våra föräldrar ger oss liv. Och några av dem, och ibland båda, ger oss deras temperament, särdrag av tänkande, beteende och många andra saker på vår födelsedag, som vanligtvis kallas en personlighetstyp. I kollisioner med omvärlden, med kraven från äldste, lärare, lärare, kamrater, förvärvar vår personlighetstyp karaktärsdrag som gör att vi kan överleva i denna värld. Det här påminner mig om en situation när en sarig ung man kommer till gymmet eller en oskyddad tjej kommer till en balsalens dansskola för att hitta en silhuett som de kommer in i livet för att få beundran, respekt och framgång. Således, baserat på vilken typ av personlighet du får från dina föräldrar i kollisioner med omvärlden, får du karaktär – handskriften på ditt beteende, vilket gör dig unik. Just den du älskar inte för pengar, inte för status, utan bara för att du är. Så som du är – pratsam, osäker, slug, hjälplös, svartsjuk, alltid sen, utpressande med sex, känslomässig och så vidare … Jag måste genast säga att allt ovan presenteras av män som irriterande faktorer och psykologer – som egenskaper som en kvinna måste arbeta för att förändras till det bättre. Jag vill bara stänga ögonen och föreställa mig en ”återvunnen kvinna” …

Har du presenterat? Tänk nu också på detta. För att bredvid en man dyker upp en varelse som har behållit sin feminina form men som förlorat sin feminina väsen. Varelsen är tyst (jag undrar vad hon tänker på?), Hjälpsam (Herre, ingenting av henne själv, sa åtminstone en gång något emot det!), Ärlig och uppriktig (att vara tyst, att du är en lat brute som ligger i soffan, det gör du inte, hon skär omedelbart sanningen-livmodern), hon vet allt och vet (hon visar upp för att förödmjuka mig), helt likgiltig för äktens äventyr (antingen frigid eller en älskare på sidan), känslomässig (ja, hon kan inte ens skildra en orgasm!).

Inom parentes angav jag omedelbart de påståenden som män skulle ha gjort om de hade fått en sådan ”gåva”. ”Gåva” – som ni, kära damer, uppmuntras att bli i mäns namn. Nej, tjejer, du måste bara vara den vi älskar dig med alla dina konstigheter och ”galna”. Jag har ringt och uppmanar dig att förbli densamma för att inte förstöra dina familjer. Jag förstår helt perfekt att problemet inte ligger i dina ”felaktiga” karaktärsdrag, om inte för det skulle det finnas andra påståenden om andra egenskaper. Det verkliga problemet är att ändra familjerelationer..