Fyra typer av kvinnliga exer återvänder ofta till

Vad kvinnor inte kan glömmas bort …

Psykologer identifierar flera skäl till varför en man som har lämnat dig plötsligt kan dyka upp igen i horisonten med ursäkt, blommor och champagne. Detta är en känsla av ansvar i förhållande till sina barn, och den konstiga termen ”gå upp” och tråkig nyhet. Men i själva verket återvänder en man när det nya förhållandet visade sig vara helt annorlunda än vad han föreställde dem i sina regnbågsfantasier. Problemen visade sig vara mycket mer än i relationer med en ex-fru eller flickvän. Antingen inträffade det nya förhållandet eller så överlevde de snabbt sin användbarhet. Män, till skillnad från kvinnor, tolererar ensamhet mycket värre..

Marina Abravitova

Ex-fruar

Enligt statistiken återvänder upp till 50% av de frånskilda makarna från en ny passion till sin ex-fru – till den tidigare mysigheten och trösten från nya problem. Män är vanligtvis slavar av vana; inte alla kan börja livet från grunden, speciellt när det gäller en yngre, nyckfull dam. De är inte redo att leta efter kompromisser, så snart problem uppstår i ett nytt förhållande kommer de omedelbart ihåg sin ex-fru, som det var så bra och trevligt med, för hon stängde ögonen för många saker, till och med för intriger.

Framgångsrika kvinnor

Medan du var tillsammans hade du många brister: du tjänade inte mycket, värdinnan var så som så och du såg inte perfekt ut. Mannen antydde till dig, antydde till dina brister, och ni är alla döva. I allmänhet arbetade de på sig själva utan att sträva, och bredvid detta ligger Apollo Belvedere. Men klyftan tycktes ge dig vingar, du gick bara uppför backen, började tjäna mer, köpte dig nya gizmos, gick till en kosmetolog, gick till fitness. Och under denna tid minskade hans pengar på något sätt … Naturligtvis kommer han tillbaka: du är inte längre kvinna – en dröm!

Du är inte ensam

Att lämna en kvinna är nästan varje man säker på att hon nu kommer att drabbas av resten av sitt liv: hon saknade en sådan stilig man. Och du lider inte: ring inte på natten, spionera inte på sociala nätverk, skriv inte textmeddelanden om kärlek efter företagsevenemang på jobbet. Oordning! Det visar sig att du i allmänhet hittade en ersättning för den. Ägarens jaktinstinkt kräver implementering. Därför, till en kvinna som tar hand om sig själv och sitt personliga liv, trots allt, är ex-mannen eller beundraren angelägen om att återvända, falla vid hennes fötter, erkänna igen sin kärlek – att återvända sin egen, period.

Offer

En man återvänder inte alltid till den som han bodde i många år, eller till den som snabbt glömde honom, eller till den som har blivit mer framgångsrik sedan deras separationsögonblick. Om ett giftigt förhållande har utvecklats mellan en man och en kvinna på grund av deras karaktärer, kan de skiljas och konvergera igen otaliga gånger. Och hela tiden på riktigt, med ångest, känslor, tårar. Och återvänd sedan, försoning, också med tårar och känslor. Kärnan i ett giftigt förhållande är en känslomässig gunga, och offret blir beroende av denna känslomässiga komponent och tänker att det är det som kallas kärlek. Mannen lämnar, slår på dörren och återvänder sedan och inser återigen att han bara behöver henne. Och hon kan inte ta hand om sig själv, eller arrangera sitt personliga liv eller karriärtillväxt, för medan han är borta lider hon själv. Sådana relationer kan pågå i flera år och utmattar offrets psyk..