Vackra bröst: myter och verklighet

Vilka bröst lockar mäns utseende? Är det verkligen svårt för tjejer med en storlek som är mindre än ”tre” att lyckas med det starkare könet? Kvinnor är säkra på att det är så, säger medicinska forskare tvärtom, och kvinnodagen bestämde sig för att ta reda på sanningen från männen själva.

Sju berömda män i Barnaul berättade vilken typ av bröst de tycker är idealiska och vad de verkligen lockas av hos kvinnor. Upptäcka hemligheter!

Roman Trukhanovich, pressattaché från fotbollsklubben ”Dynamo – Barnaul”

– I allmänhet är min svaghet vackra långa smala ben. Faktum är att mina ögon först och främst faller på dem. När det gäller bröstet föredrar jag den andra storleken – vad du behöver. Bättre än, en säker tredjedel. Men i alla fall, efter en tid, börjar du redan utvärdera flickans figur som helhet. I allmänhet kan du helt enkelt bli kär i vackra ansiktsdrag, och även då bleknar figuren i bakgrunden.

Sergey Teplyakov, journalist

– En vacker kvinna kan ses omedelbart, en mil bort. Och vilken storlek hennes bröst har är inte så viktigt. Och mina ögon lockas av min fru. Utseende är inte kritiskt. Huvudsaken är likadant – vad som finns inuti. Och det kommer att bli tydligt – ibland efter ett par minuters kommunikation, ibland omedelbart. En kvinna borde inte vara dum. Detta kan verkligen driva bort en man, även om hennes figur, ansikte och smink är i perfekt ordning och hennes bröst är av femte storlek..

Igor Laptev, marknadschef för Liga Art Concert and Theatre Agency

– Enligt statistik, ja, många män uppmärksammar tjejer på grund av sina stora bröst. Men många tittar fortfarande först på ett vackert ansikte, en vacker snygg figur, rumpa. Jag lockas personligen av bilden helt: hur den ser ut, hur den är klädd, vad flickans ögon är. Och alla dessa stereotyper om stora bröst är nonsens. Dessutom, i vår tid kan du ändra bröstet till vilken storlek som helst, det skulle finnas en önskan. Och också, oavsett storleken på de bröst som naturen har tilldelat dig, ska flickan inte vara provocerande klädd så att hon inte får intrycket av att vara lättillgänglig. Allt detta bör bara ses av din unga man!

Igor Naumov, jazzmusiker

– Flickor kommer med problem själva – stora eller små bröst! Nu har många tagits upp på glansiga tidskrifter, videoklipp. Därför börjar även de med aptitretande och vackra bröst ha komplex, uppfinna någon form av ideal. Och i allmänhet handlar det inte bara om bröstet, varje man ser sin egen! Till exempel gillar jag det alltid när en kvinna eller flicka är smakfullt, harmoniskt klädd!

Alexey Dorensky, ägare till ShokoLana-koncernen, grundare av varumärket ShokoPizza.

– Vackra bröst betyder mycket. Definitivt så, charmiga tjejer, men hur annars? Mode för bröstet – precis som mode för elitchoklad, är ombytligt och snyggt. Men oavsett smak och trender, eftersom choklad lockade tjejer och jungfrubröst lockade män. Min fru Lana har utmärkta bröst och uttrycksfulla ögon. Jag slår vad om att jag blev kär precis när hon tog av sig solglasögonen på första dejten, men kolla in hennes bröst långt innan det. Det är som i matematik – ett nödvändigt villkor, men ändå bara en del av formeln. Det tillräckliga villkoret är det du minst räknar med. Var därför uppmärksam på de små sakerna – de kan bli avgörande.

Alexander Belyaev, ägare av konsultföretaget ”El-Consul” (People CONSULT®), affärscoach

– Härliga kvinnor! Vilken storlek och form som helst på brösten hittar deras finsmakare. Förutom de första utvärderingsblicken: ögon, bröst, skinkor (eller i omvänd ordning), i större utsträckning utvärderar en man kvinnans grooming. Att ta hand om sig själv betyder att han älskar sig själv, han kan älska mig och våra barn. Det emotionella tillståndet av glädje, ljus och känslan av lycka som kommer från en kvinna är det som verkligen lockar en man..