Franska kvinnor namngav fem kvinnors misstag i en gräl

De skriver böcker om pariser, skriver poesi, gör filmer. Hur lyckades dessa kvinnor bli musiker för hela världen? Författaren Anna Berest, modellen Caroline de Megre, filmproducenten Sophie Mas och journalisten Audrey Divan delar hemligheter för franska kvinnor.

Även om en fransk kvinna inte har ett modellutseende, kommer det fortfarande att finnas många män runt henne. Varför? Fyra vänner försökte svara på denna fråga – Anna Berest, Caroline de Megre, Sophie Mas och Audrey Divan. bästa potensmedlet. Flickorna lade upp sig att lära alla kvinnor att tänka som en fransk kvinna och tillsammans skrev de en självstudiebok ”Hur man känner sig som en parisare, vem man än är”.

Var inte avundsjuk

Svartsjuka gör alla uttråkade. Och den som lider av det och avundsjuka. Det finns inga vinnare i det här spelet. Istället för att göra roliga scener skärper den parisiska kvinnan naglarna. Hon dödar fiktion och tillåter inte att den blir verklighet. Att utropa: ”Och den här tjejen är inte bara vacker utan också väldigt trevlig och intelligent!” – betyder att komma överens om att detta är fiktion, det är det mest pålitliga sättet att släcka en eld. Om situationen blir mer riskfylld än väntat, måste du bjuda in din rival till en familjen middag. Att låta vargen komma in i fåran är att göra honom till ett lamm. Det mest hotfulla du är är att du kommer att få en ny flickvän..

Förolämpa inte

Att förödmjuka en partner för att bättre få tag på honom är dumt. Stötande ord och förolämpningar når inte sitt mål. De springer ifrån dem. Varför hålla dig nära någon som tänker så illa på dig? Och om det tvärtom är skamlöst att berömma en man? Han kommer att svälla av stolthet efter att du skämmer bort hans fåfänga, han har bara en önskan: att vara som ett porträtt som du avslappnat målade.

Skada inte det heliga

Tror du att din makas dumma syster är skyldig i alla dina problem, han lyssnar alltför ofta på din mamma och inte på dig? Lämna din åsikt för dig själv. Prata aldrig dåligt om din makas familj eller framtida brudgum. Alla negativa ord som riktas till hans släktingar, även om de är sanna, bör glömmas bort. Säg att din svärmor är den perfekta kvinnan. Mannen kommer att vara i sjunde himlen.

Bli inte förolämpad

Vi vet alla vad det innebär att tappa dina läppar och vända ryggen. Problemet är att när en tjej puter, straffar hon sig själv först. Att bli förolämpad innebär att slösa tid, vilket bättre omvandlas till kreativ energi. Istället för att dölja förbittring och spela i tystnad är det bättre att låtsas vara den perfekta följeslagaren – detta är ett pålitligt sätt att destabilisera. Var glad, lekfull, sensuell, ge upp dysterhet. En man som ser att han riskerar att förlora kommer att be om ursäkt snabbare än du förväntar dig..

Utpressa inte

Varje tjej åtminstone en gång i sitt liv hotade att begå självmord. Emotionell utpressning tar dig inte någonstans. Ingen kommer att tro att du verkligen kommer att göra det, så visa inte upp att svälja ett paket med homeopatiska piller, detta kommer bara att bevisa att du inte kan hålla dina ord. Istället för att lova att du kommer att försvinna för alltid, gör det på riktigt. Ta lugnt i väskan, håll käften, ta tag i dina nycklar, smäll dörren och stanna i tid. Ta en promenad någonstans, det spelar ingen roll på en timme eller en vecka. Lufta ditt förhållande och få en känsla för hur bra livet är.