Vår agentprovokatör från vår vänliga tidning Maxim bestämde sig för att göra alla tjejer glada på en gång. Han personligen kommer inte att räcka för alla (!), Men han är säker på att hans universella recept verkligen kommer att hjälpa oss.

19 december 2007

Hej damer! Bli inte förolämpad, men inför det nya året och all denna semesterfeber kommer jag inte att önska dig lycka, hälsa, framgång i ditt arbete, och särskilt ”allt du själv önskar.” För att göra detta har du vänner, släktingar, slutligen familjemedlemmar och andra kollegor. Alla kommer att upprepa detta 75 gånger, men lyckan från detta kommer troligen inte att öka märkbart. Och allt för att en person, som ni vet, är en smed till sin egen lycka. Och även om ordet ”smed” länge har ersatts med en konsonant obscen, har betydelsen inte förändrats mycket: om du själv inte gör något för din egen lycka, kommer alla andra att göra ännu mindre. Du kan naturligtvis sitta och vänta på att ”lycka plötsligt i tystnad” knackar på dörren generisk cialis sverige. Bara detta kommer troligen inte att vara lycka, men några Jehovas vittnen eller ”vet du redan vem du kommer att rösta på?”.

Här är en ödmjuk gåva till dina damer: ett enkelt recept på lycka som du har alla ingredienser du behöver.

Först och främst behöver du din favoritmat. Ät vad du vill och inte bara på nyårsafton. Och i allmänhet, förneka aldrig dig själv den mest utsökta. Och när du inte vägrar, förgifta under inga omständigheter din aptit med den avskyvärda tanken att ”Jag åt bara ytterligare tre hundra och femton kalorier, och nu kommer min röv att lägga till ytterligare fem kilo.” Först lägger det inte till. Hon kommer att vara exakt vad en kvinna ska ha. Och konstitutionen – bara landet har en, och varje person har sin egen. Och det finns inget behov av att försöka leva enligt någon annans konstitution: för det första är det skadligt, och för det andra är det nästan omöjligt att lura konstitutionen. Du kan plåga dig själv med dieter, olika kosttillskott för viktminskning, kondition och annan galenskap så mycket du vill. Du kommer att få en tillfällig effekt, men kroppen kommer säkert att vänta på att ögonblicket återgår till sitt ursprungliga tillstånd. Och alla dina heroiska plågor kommer att vara förgäves.

Det är mycket mer praktiskt att spendera tid och ansträngning inte på kampen mot övervikt utan på sökandet efter lämpliga underkläder och kläder där dessa överskott kommer att se attraktiva ut. Jag är inte bra på att välja sådana saker, men någon bra butik, i den här tidningen och till och med på TV kommer definitivt att hjälpa dig med detta – det finns flera speciella program där. Och tro mannen: det är mycket trevligare för oss att titta på en kvinnas kropp, riva ut från alla slags snitt och dekollet, än på något långsträckt, platt och spetsigt vinklat, vars brist på form kompenseras av skumgummi på olika ställen.

Det räcker att lätt sticka din stötfångare i stötfångaren till den man du gillar vid trafikljuset – och du kan omedelbart springa för att bekanta dig.

Tänk själv: om män gillade långa, bleka, tunna skelett, skulle magdans, som föddes för några årtusenden sedan, dö ungefär samma år. Men av någon anledning dog han inte, utan tvärtom – erövrade fler och fler nya regioner. Och om det i någon blygsam ryska, ukrainska eller någon annan stad finns arton kretsar där den kvinnliga befolkningen lär sig att dansa sina magar, beror detta definitivt inte på den stora entusiasmen för östliga religioner och filosofier. Och inte ens för att vissa ”Förenade Ryssland” ansåg att den här dansen var den mest festliga och därför den mest nödvändiga. Fråga någon man vad han gillar att titta på mer: en magdans eller en massa stenade tjejer som kramar i klubben under den femte timmen till samma ton som upprepas tusen gånger. Även den dummaste kommer att berätta att magdans är bättre. Och det här är det sällsynta fallet där du kan lita på den dumma.

Jag förstår att det inte är så lätt att övertyga dig. Och ju mer kalorier du konsumerar, desto starkare är din önskan att bränna dem. Inga problem – vi hjälper dig aktivt med detta. Bara för detta måste du spendera minst en timme om dagen inte på löpbandet utan i våra pålitliga händer. Lita på mig – du kommer att bränna mycket mer.

Jag räknar med invändningar: ”Tja, naturligtvis! En timme om dagen! Du får det! Du arbetar antingen som hårt arbete eller så går du till bastun för att vila från det här arbetet. Och varje gång av någon anledning utan oss. ” Jag håller med, detta är också en viss sanning i livet. Men för att en man vill ha dig en timme om dagen, borde du inte anstränga dig? Ska du inte charma oss, förföra och generellt skapa alla förutsättningar så att vi släpper allt och flyr iväg med dig till ett avskilt område för att bränna kalorier?

Vem ska leta efter territorium? Såklart du är! Annars hittar vi det, men du kommer inte gilla det. Fönstren är inte i riktning mot stjärnbilden Cosmord, soprännan är inte enligt feng shui … Dessutom kommer vi att dyka upp då och då, och du kommer att bo där. Och eftersom frågan om bostäder har kommit upp, låt oss äntligen genomföra programmet som ingen president av någon anledning vågade uttrycka: ”Varje kvinna har en separat lägenhet!” Du bor ändå någonstans. Så varför behöver du absolut göra detta med dina föräldrar eller din man? Vill du verkligen aldrig ha integritet när du fritt kan skaka av askan på mattan, gå runt i lägenheten i stövlar, kasta kläder överallt … Och viktigast av allt, du kan ringa din älskade när som helst och bränna kalorier rasande. Samtidigt hjälper det förresten att förstöra de kalorier som du ännu inte har tid att konsumera, men bara köpt och tillagat i mängden två krukor och en stor stekpanna. Oroa dig inte: en riktig man kommer lätt att hantera dina matfiender, och du kommer att sitta i närheten och torka tårar av tillgivenhet från en tom tallrik..

Så … Vad behöver du mer för att vara lycklig? Bil! Se till att köpa dig en bil under det nya året. Du kan inte ens föreställa dig hur många nya möjligheter en kvinna har när hon har sitt eget fordon! För det första kan hon alltid komma hem på egen hand, och för detta behöver hon inte alls någon man. Samtidigt kommer hon inte att skjutas med armbågarna i tunnelbanan, andas ångor i ansiktet och röra resten av hennes kropp med andras lemmar..

För det andra kan hon när som helst på dagen eller natten ge en lift till sin man, som nu äntligen kan ta en drink på en fest, i en restaurang eller på jobbet..

Tja, ja, nu kan du inte ta en drink. Men det måste finnas någon form av kompensation för vad du kan äta nu? Enligt min mening är allt rättvist.

Och för det tredje, den största glädjen! Efter att ha nått någon megamarknad i storleksordningen Tula-regionen kan du inte bara se och köpa allt utan också ta det du köpte hem. Och samtidigt, återigen, finns det absolut ingen anledning att dra en lastman med dig och lyssna på honom gnagande: ”Tja, låt oss gå härifrån, låt oss gå, ja, du har redan mätt allt här, ja, så länge som möjligt, låt oss gå, låt oss gå redan hem, snälla. ” Dessutom kommer han att bli så arg och utmattad efter en söndag eftermiddag på megamarknaden att han inte kommer att ha några tankar om något kön, och ännu mer med dig. Det är mycket bättre om du lugnt går dit ensam, och han går någon annanstans eller bara lugnt sitter vid datorn. Då är det mycket möjligt att på kvällen har ni båda tid att bli uttråkad och kasta sig i varandras armar..

Naturligtvis kommer bilen att införa mindre ytterligare problem i ditt liv. Du måste lära dig att köra den, ta reda på var du kan fixa den, etc. Men det ger dig en fantastisk möjlighet att träffa ett stort antal nya män! Instruktörer, trafikpolisar, bilmekaniker – tänk om det finns en bland dem som du kommer att vara nöjd med? Nej? Tror du inte det? Gillar du män i snygga kostymer och utländska bilar mer? Inga problem! Nu kan du omedelbart lära känna någon av dem, även om de inte ser i din riktning. Jag skulle till och med säga – Särskilt om jag inte tittade. Det räcker att lätt sticka din stötfångare i stötfångaren till den man du gillar vid trafikljuset – och du kan omedelbart springa för att bekanta dig. Jag försäkrar dig: i det här fallet kommer han definitivt att be om ditt telefonnummer. Kort sagt, du har många nya möjligheter..

Och var inte rädd för trafikstockningar. För det första kan du skicka SMS eller måla i dem. Och för det andra löses alla trafikstockningar omedelbart så snart du börjar måla eller skicka SMS.

Väl? Jag tror inte att jag har glömt någonting? Nu är du smart och vacker, med en lägenhet / bil och den mest eftertraktade festen för någon man. Det återstår bara att välja din favorit bland någon – och en permanent registrering i den sjunde himlen är praktiskt taget garanterad för dig. Men om du trots allt detta fortfarande känner dig olycklig, skriv. Jag skriver gärna ett nytt recept till dig..