Hejdå kära! Hur man kommunicerar med tidigare stjärntecken

Om du blir förföljd av en tidigare pojkvän, kom inte i panik. Kanske är orsaken i hans stjärntecken..

Relationer har blivit föråldrade, det händer. Du är redo att berätta för killen uppriktigt att du måste bryta upp, men hur kommer han att bete sig? En kommer att kasta meddelanden, en annan kommer att slåss med din nya pojkvän, den tredje kommer bara att vända och lämna utan långa farväl. Hur förutsäger man reaktionen? Horoskopet hjälper.

Väduren

Representanter för detta tecken kännetecknas av levande känslor och ibland hårda handlingar. Hur beter sig Väduren efter att ha gått sönder? Om du tror att elden snabbt kommer att avta, har du fel. Speciellt om du är initiativtagaren till klyftan. Väduren kommer att försöka få tillbaka dig under lång tid och kommer att vidta alla möjliga åtgärder för detta: i bästa fall samtal och SMS, i värsta fall – krossa rätter och kasta saker ut genom fönstren. Om tanken på avsked uttrycktes av Väduren själv, är allt mycket enklare. Det försvinner lätt och smärtfritt från ditt liv..

kalv

Oxen upprätthåller ofta vänliga relationer med tidigare älskare. Det är sant att detta bara händer om Oxen själv är initiativtagaren till pausen. Under ett tag kommer han till och med att hjälpa sin tidigare själsfrände, stöd i svåra tider. Om Oxen visade sig vara ett ”offer”, det vill säga han övergavs, vänta på en kort men våldsam storm. När känslorna avtar kommer allt att ordna sig. Men du kommer sannolikt att hamna på svartlistan.

tvillingar

Tvillingar är utsatta och oskyddade. Mycket energi och romantik investeras i relationer. Uppbrott är långa och smärtsamma, de försöker på alla möjliga sätt bevara förhållandet. Om avsked är oundvikligt finns det en chans att representanten för detta tecken kommer att erbjuda åtminstone att förbli vänner. För första gången kommer de att vara nöjda med det här alternativet, de behöver bara stöd och skydd.

Cancer

Cancers är vanligtvis känsliga och känsliga karaktärer. Inled sällan en paus. Nyheten om upplösningen kommer att bli en riktig chock för dem. Först kommer de att försöka returnera den älskade – de kommer att göra detta mycket noggrant med hjälp av brev, vykort, gåvor. Om planen inte fungerar, räkna inte med ett bra förhållande: Cancers vill inte höra eller veta om sina tidigare älskare.

ett lejon

Övermodig Leos har svårt att bryta upp. Detta beror främst på deras självkänsla. Ofta hör ex-partners ilska ord i sin adress. Dessutom kommer Leo under lång tid att försöka hämnas på sitt ex. Det kommer att ta tid och ett nytt föremål för sympati att återställa balansen..

Jungfrun

Med frasen ”låt oss hålla vänner” kommer en eld att blossa upp i Jungfruens själ, men utåt kommer den inte att manifestera sig på något sätt. Inte en muskel i ansiktet kommer att vända. Men Jungfrun kommer att gå igenom dagar och nätter under lång tid, lida och kanske gråta i en kudde. Även om det strömmar mot den tidigare andra halvan, kommer det inte att hålla länge. Det kommer att passera snart. Men Jungfrun kan inte förlåta..

Vågen

De obehagliga nyheterna om separationen av Vågen kommer att överleva snabbt. De är känsliga men också rationella. Även om kärleken är stark och smärtan är stor, kommer den övergivna att försöka hitta balans. En optimistisk syn på världen kommer att hjälpa till, och en romantisk själ kommer snart att kräva nya kärleksäventyr. Vågen har som regel inte ilska över sina exer, och när de träffas hälsar de gärna och diskuterar allmänna ämnen.

Skorpionen

Skorpioner är hemliga. Även om de ser likgiltiga och känslomässiga utifrån, rasar verkliga passioner inuti. När man skiljer sig räddas de av arbete och en aktiv livsstil: de går in för sport, befinner sig i det tjocka av kulturella evenemang. Emellertid övervakas deras exer noggrant på sociala nätverk, de frågar vanliga bekanta, och när de träffas kommer de definitivt att säga något sarkastiskt..

Skytten

Avskiljning går ganska enkelt igenom – anledningen är glädjen och vänligheten hos detta tecken. Han börjar genast leta efter en ny partner och har som regel inga klagomål om sin tidigare. Ofta visar sig Skyttens nya förhållande vara mer framgångsrikt än de tidigare: representanter för detta tecken kan lära av sina misstag.

Stenbock

Stenbockar har svårt att bryta upp. Faktum är att representanter för detta tecken är väldigt stolta, värdesätter sig mycket, och nyheterna om avsked är som ett slag för dem. De kommer dock till sina sinnen snabbt, leder negativ energi till vissa affärer, affärer eller hobbyer, medan de ständigt omprövar anledningen till separationen.

Vattumannen

Representanter för detta tecken är självförsörjande individer. Det är ganska svårt att driva dem in i depression eller apati. Avbrottet kommer att vara mycket oroligt under en tid, men den tidigare partnern kommer inte att terroriseras via SMS och kommer inte att ringa. Frälsning från situationen finns i sport eller kreativitet.

Fiskar

Förhållandena med dessa tecken är alltid fyllda med dramatiska ögonblick och upplevelser. De kommer att hitta en anledning till tragedi överallt, även om allt är bra för dig. Vad kan vi säga om avsked. Representanter för detta tecken kommer helt enkelt inte att kunna hitta en plats åt sig själva: de kommer att förfölja sin tidigare älskare och irritera sina vänner med sorgliga historier om olycklig kärlek. Denna period kommer att avslutas när ny kärlek dyker upp i horisonten.