Manipulators hemligheter: 20 sätt att kontrollera en man

Vi älskar att allt alltid var som vi vill ha det. Vi älskar män att göra vackra saker för oss. Men vi vet inte alltid hur vi ska uppnå detta. Medan de tekniker som fungerar till vår fördel är lika gamla som världen.

1. Mat

Ja, den ordspråkiga vägen till hjärtat. Försök aldrig lösa problem eller tigga på fastande mage, för en hungrig man är en ond man. Mata honom godare och mer tillfredsställande och starta sedan en konversation.

Ett par fraser: ”Du ser hur jag älskar dig, hur jag försöker för dig. Älskar du mig så mycket? Vi gör det…”

2. Sex

Det finns inget att tänka på. Det har länge varit känt att en man, efter ett intimt förhållande, är redo att flytta berg, och i detta ögonblick kan man till och med tigga om något som tidigare kategoriskt avvisades. Detta beror på en viss tacksamhet till sin partner, som gjorde det möjligt för honom att öppna sig som en man och visa sig i all sin härlighet. Fånga ögonblicket!

Ett par fraser: ”Det var oförglömligt! Du är bara ett odjur! Om bara nu … (efter eget gottfinnande) ”.

3. Avvisa sex

Det motsatta måttet är dock också effektivt. För en man är livets intima sfär viktigt som ingen annan. Tja, kanske är det viktigare att bara ”tjäna mycket pengar för att försörja din familj”. Det här är de två viktigaste aspekterna där den starka halvan hävdar sig. Och att beröva en av dem är uppriktigt sagt ett slag i magen.

Ett par fraser: ”Åh, det är du då, eller hur? Då sover du i soffan idag! ” Det är värt att använda den här metoden om du är säker på att de troende inte kommer att sova på någon annans soffa..

4. ”Det finns en mullvad på kinden, ett ögonbryn med en halvmåne …”

Ditt eget utseende är ett kraftfullt vapen. Gör det till en regel att klä dig inte bara för en stor entré till folket, utan också för en familjekväll. Endast en blus med en förförisk halsringning kan distrahera en man från bränd pasta. Och vad händer om du lägger till rodnad och gnistrande i dina ögon! Du kanske bör försöka sluta vara hushållerska och marknadsföra dig själv till härdaren?

Ett par fraser: “Kommer du ihåg den här blusen? I det var jag på vårt tredje datum, när vi senare bodde hos mig … ”

5. Framkalla skuld

Det är värt att använda denna metod i sällsynta fall, annars finns det en risk att skapa dig ett rykte som en evigt värkande varelse. Fungerar när allt annat redan har prövats och inte fungerade.

Ett par fraser: “Har du någon aning om hur mycket jag ändrade allt idag?! Är det verkligen omöjligt att tvätta skeden bakom dig?! Eller vill du att jag ska förvandlas till en kastrull med en väska på mitt huvud och bo i köket? ”

6. Upprör hela världen

Män är naturligt skydd. Även de i vilka detta inte syns direkt. Försök att göra en förolämpad mops, krama upp till hans starka axel och börja klaga på kollegor, flickvänner, föräldrar, grannar, en låssmed – eller någon annan.

Ett par fraser: ”Jag mår så illa nu … Bara du ensam förstår och stöder mig! Tror du att du fortfarande kan få lite glass, va? Och det är helt melankoliskt ”.

7. Stöt dig mot honom

Det är till och med möjligt med tårar, män kan som regel inte stå emot kvinnors tårar. Och håll käften – förklara en bojkott. ”Tänk bara, han är emot bara det sjunde paret! Även om vi är tjejer vet vi att 7 är ett ensiffrigt tal, vilket betyder att det är litet. Hur kan man leva med en sådan inramning? ” Vi säger allt detta mentalt, men i verkligheten slår vi tyst tallriken på bordet, slår tyst kvar resterna av dagen före gårdagens middag där och lämnar tyst för att titta på Desperate Housewives.

8. Vassel

Vänlighet kommer att rädda världen, inte skönhet. Att vara känslig och uppmärksam på varandra fungerar bättre än någon terapeut. Istället för att sitta i hörnen efter ett gräl och puffa som en såpbubbla, kom och krama din älskade bok. Det smälter, kontrolleras, även om det först mumlar något som ”du känner din skuld, här kommer den första.” Om du i det här ögonblicket går över känslorna och håller med: ja, de säger, jag är så dum, men du älskar mig fortfarande, – försoning kommer definitivt att behaga dig.

9. Smicker

Även om en man är väldigt brutal i utseende, bor fortfarande en pojke inuti honom, ivrig efter godkännande för allt. Och om du tittar på det kan du se det mycket tydligt. Här tog han en påse potatis på utsträckta händer: ”Du är lika stark som ingen i världen!” Så han hängde upp hyllan och spikade inte fingrarna samtidigt: ”Du har en medfödd känsla för stil. Det har blivit så vackert! ” Och på morgonen hällde han kokande vatten över en tepåse: ”Hur uppmärksam du är! Jag är så lycklig med dig! ” I båda fallen visas ett uttryck för gränslös njutning på det modiga ansiktet. Och sedan börjar principen för musen, som tryckte på knappen för att få en dos njutning, att fungera. Ju oftare du berömmer din riddare, desto mer vill han göra för att du förtjänar en ny dos beröm..

10. Löften

I det här fallet är det viktigaste att inte ljuga. Du får lova bara vad du kan uppfylla, annars har du inte tro och förlåtelse. I värsta fall finns det magiska fraser: ”Jag kommer att göra mitt bästa för …”, ”Jag vill verkligen tillfredsställa dig, jag hoppas att det kommer att fungera”, ”Jag, naturligtvis, inte Bruce Almighty, men jag kommer att försöka.” Tja, i väntan på vad som lovas kan du pruta – skjuta upp på obestämd tid eller be om något i gengäld, men bara så att det inte ser ut som du kommer att ge att ge.

11. Uttryck glädje

Män älskar att behaga oss, men de vet ofta inte hur. Det som verkar uppenbart för oss når inte så lätt det manliga medvetandet. Vi behöver detaljer och inga tips. Vi ville åka till opera på söndag – om en vecka eller till och med två börjar vi surra att du länge har drömt om att se denna produktion i denna teater med denna artister. Om du vill få en bukett tulpaner, säg: ”Jag älskar tulpaner”, inte ”Jag hatar liljor”. En specifik glädje om specifika saker och händelser – så blir du glad.

12. Barn

Ett av de enklaste men oärligaste sätten att manipulera. Barn är aldrig skyldiga! Att använda spädbarn som ett sätt att hota är dåligt och till och med kriminellt (verkar det). Det finns lättare situationer när fåren är säkra och vargarna är fulla, men det finns få av dem. Antag till exempel att du vill ägna en kväll åt dig själv efter en hel dag med oändliga aktiviteter. Du börjar gnälla: ”Fattigt barn, han sitter inom fyra väggar hela dagen och andas damm. Och jag tvättar, stryker, slår fjäderbäddar och rengör vattenkokaren till en glans. ” Och snäll pappa kommer inte att kunna neka barnet en promenad i den friska luften. Och du, med gott samvete, klättrar till exempel i ett bubbelbad med en tidning och ett glas ljusvitt.

13. Den bästa gåvan

Varje person, inte bara en man, är intresserad av något, helst – han har en hobby. Alla som har en hobby vet att den bästa presenten är någon form av prylar för en favorit tidsfördriv. Och säkert alla vet att det kan finnas gåvor utan anledning. En fiskespö, en superdator, en biljett till en tändsticka, en klättrare eller en ny bilradio – vilken man som helst kan bli förvånad och glad. En glad och förvånad man lindar lätt på en returpresent.

Ett par fraser: ”Min kärlek till dig är som linan för denna fiskespö – lång och stark. Och din mäts med styrkan i gul eller vit metall? ”

14. Gör dig avundsjuk

Egentligen bör denna metod vara någonstans i början av listan, eftersom den är mycket uppenbar. Det är vanligtvis lätt att skapa svartsjuka, men se till att den svartsjuka personen beter sig tillräckligt i detta tillstånd. En normal man, så att säga, ”vattnar sitt eget gräs” och tillåter inte andra att göra detta. Om han plötsligt märkte att ”gräset” riktar sig mot ett angränsande område, kommer han att vidta åtgärder på gräset och inte på området. Om på ryska, så snart du, gräsrötter, börjar fånga intresserade blickar från utsidan, kommer din älskade trogna korskarp att slängas ut, bara för att återvända till din tjänst. Detta innebär att han är smickrad av det faktum att han besitter en sådan jordlig skönhet och att han inte tänker förlora den..

Ett par fraser: ”Såg du hur den shawarma-tillverkaren såg på mig?”, ”Och försäljaren i sportbutiken, med sådana muskler, sa att jag har en underbar figur”.

15. Få vänner med sin mamma

Varje man lyssnar på sin mor. Vid 5 års ålder lyssnar han inte så mycket på henne som vid 35, även om han inte visar det. Han kanske inte springer genast för att göra allt som mamma säger, men han hamnar automatiskt. Därför är det vettigt att ”sjunga” med svärmor. När två älskade kvinnor sjunger samma sak i två öron är effekten också dubbel.

Ett par fraser: ”Du är 28 på en vecka. Din mamma sa att hon i den här åldern redan hade dig”, ”Din mamma och jag tycker att du utan en mustasch ser mer representativ ut”, ”Jag håller med din mamma om att Medelhavet är vackert denna tid på året ”.