De lögner vi säger till oss själva när han är borta

Alla tjejer som väntar på telefonen för att ex ska svara på meddelandet är rädda för att allt är över igen och de måste börja om. Det är mer troligt att du skojar själv om du har följande tankar.

1. Jag kan inte bli distraherad, jag måste hantera det här

Tänk inte att det blir lättare att uthärda att fokusera på att dumpas. Det värsta är över – du överlevde! Och nu ska du inte slösa extra tid på det, för du får inte något av det. Även om det först kan vara svårt att fortsätta leva som tidigare, utan det, kommer du med varje steg framåt att lämna det längre..

2. Sex är skyldig – för tillgänglig eller inte tillräckligt

Det här är din kropp och du har själv rätt att bestämma vad du ska göra med den och vem du ska ge. Om detta inte passade honom är kostnaden en duk. Han borde förändras, inte du.

3. Mina vänner och familj kommer att döma mig

Var inte rädd för att berätta för dem att ditt förhållande inte fungerade. När allt kommer omkring älskar de dig, inte din status. Även om de först är upprörda och tänker att du är otur, men till slut kommer de att stödja dig. Det är ju därför de och dina nära och kära.

4. Jag förstörde allt

Om du förlorade den som du ansåg ditt öde, så var han aldrig. Naturligtvis är det mycket möjligt att han inte tyckte om något åt ​​dig, men du är den du är. Och du behöver någon som kommer att älska dig precis så. Du borde vara med någon som älskar den riktiga dig.

5. Jag måste snarast varva ner

Det är omöjligt att alltid vara glad och energisk, särskilt när upplösningen inträffade helt nyligen. Tillåt dig själv några dagars lidande i tårar med vin och choklad. Avbryt alla möten, ta en ledig dag. Släpp lös dina känslor för att bibehålla din mentala hälsa.

6. Jag är ensam

Men hur är det med familj, vänner, kollegor? Ja, det kan vara svårt att öppna upp för nära och kära, men det är vad de är för. Du är inte ensam!

7. Mitt liv suger

Tuffa tider är oundvikliga, men glöm inte att avskilda från så mycket befriade dig. Om du gick ihop, var det ett ofullkomligt förhållande, det betyder att du befriade dig från sömnlösa nätter på grund av dina gräl och stress..

Nu behöver du inte oroa dig för hur du kan behaga honom, nu kan du fokusera på dig själv och göra vad du vill. Vad kan vara bättre?

8. Han är perfekt

Är du säker? Bara sitta ner och skriv ärligt ner alla dess brister. Det kommer att övertyga dig om hur fel du har.

9. Jag saknar honom

Kanske saknar du bara att vara med någon, inte bara den personen. De flesta människor vill vara i ett förhållande, men detta bör inte förväxlas med längtan efter en specifik person..

10. Jag kommer aldrig att komma över det

Du känner dig hemsk nu. Ingenting hjälper dig. Men du är stark nog att hantera. Om det gör så ont så betyder det att du älskade väldigt mycket, och detta antyder att du har ett stort och modigt hjärta som kommer att överleva allt och hitta ny kärlek.