Tio tecken på att din man ska lämna dig

Låt oss se om det finns en anledning att slå larm och springa till en familjepsykolog.

En kvinnas hjärta känns alltid lögner och underdrift i ett förhållande. Speciellt när det gäller hennes älskade man, som plötsligt började visa kyla och utan anledning alls gick på diet. Om det finns åtminstone sex av följande punkter i ditt trofastas beteende, tro mig, han tittar redan på sidan eller vill till och med skilja sig.

Symptom 1. Förlorat intresse

Din make ger dig inte längre råd om att välja klänning, underkläder eller påminner dig om ett besök i en skönhetssalong. Men för inte så länge sedan var han nästan din vän, din trogna shoppingkamrat och den sexigaste kritikern.

Vad ska man göra?

Fråga honom vad som hände. Kanske har mannen för mycket arbete att göra och snart faller allt på plats. Eller kanske är han redan van vid din stil och din livsstil och slutade bara ta upp honom. Bättre prata ändå.

Tecken 2. Blir inte avundsjuk!

Om han tidigare var ansträngd av dina intima samtal med manliga vänner och han frågade igen ”Vem är det här?” efter varje SMS från ett okänt nummer, nu tittar han lugnt på fotboll och du har chattat med någon i köket i två timmar.

Vad ska man göra?

Försök inte provocera honom. Du bör inte heller orsaka svartsjuka. Å ena sidan kunde han lita på dig mer, för han studerade ditt beteende väl. Å andra sidan är det definitivt värt att ta en kraftig förändring i beteendet på en penna.

Skylt 3. Fick plötsligt upp

Jag blev ledsen av yoga, rätt näring, anmälde mig till gymmet. Dessutom köpte jag mig nya underkläder, en trendig skjorta, dyr parfym. Förra gången han observerades före ditt bröllop, och även då inte länge.

Vad ska man göra?

Fortsätt att observera och ta hand om dig själv också. Oavsett hur livet blir (även om han startade en ny), kommer du inte att möta den här nyheten i bilden av en olycklig otrevlig hemmafru.

Tecken 4. Har upphört att lyda

Fram till för några månader sedan reagerade han levande på dina kommentarer om stubb, valet av strumpor och längden på fester med vänner. Nu är dina ord som ärtor mot en vägg för honom.

Vad ska man göra?

Självberoende som dyker upp från ingenstans kan vara ett annat tecken på att din man har flyttat ifrån dig. Visa honom inte din rädsla. Och försök inte tvinga honom att göra det som han tidigare tyckte var trevlig. Istället för att reda ut saker, ta ett steg tillbaka och gör något distraherat..

Tecken 5. Kysser inte längre

Om en man vanligtvis var tillgiven, mild, kramade dig och badade dig med kyssar och nu har svalnat utan någon uppenbar anledning, bör du titta närmare på hans beteende. Självklart, över tid, kan passionerad passion och romantik bli tråkig, men om hans beteende har förändrats på kort tid kanske han har något att dölja.

Vad ska man göra?

Försök att krama honom offentligt själv och se reaktionen. Om manens första önskan är att dra sig tillbaka är det dåligt. I det här fallet kan du också prata uppriktigt och ta reda på vad han tänker på..

Tecken 6. Han slutade lyssna

Det är ingen hemlighet att uppriktiga konversationer i äktenskapet är lika viktiga som sex. Och om din man lyssnar noga på ditt prat, ger råd om upplevelser och gräl med vänner, är du en riktig lycklig kvinna! Om han någon gång började ignorera dina ord, tänk på det: mår du bra??

Vad ska man göra?

Orsaken till makens ouppmärksamhet kan vara svår trötthet, koncentration på något viktigt projekt på jobbet, därför, innan du vrider händerna och arrangerar ett drama, väcker hans uppmärksamhet. Be dig ge dig minst en timme på kvällen, köp en flaska vin och försök få honom att prata.

Symptom 7. Irriterad över bagateller

Ett annat säkert tecken på att mannen har börjat titta åt sidan är hans ökade nervositet. Han kan vara företagets själ och en riktig glad kille, och när han kommer hem blir han en irriterad grumbler. Om en man drivs ut ur sig själv av dina önskemål, började han argumentera med din åsikt oftare och kritisera människor nära dig, vet: något gick fel.

Vad ska man göra?

Försök inte att påtvinga dig, blanda dig inte i argument, men bli inte heller en undergiven kattunge. Uppför dig naturligt, förödmjuka dig inte och, viktigast av allt, sparka honom inte ut ur huset. Kanske är det vad en man försöker uppnå för att inte ta ansvar för din upplösning..

Tecken 8. Han har en ny hobby

Han började försvinna i timmar på fotbollsplanen, klätterväggen eller i en cirkel av meditationsmästare. Och det mest stötande är att det inte finns någon plats för dig i hans nya hobby. Han inbjuder dig inte att gå med, och du märker alltmer att han tillbringar mer tid med vänner och likasinnade än med dig..

Vad ska man göra?

Kanske försöker han bara hantera en kris i mitten av livet. Ge honom tid att fly från familjelivet, rutin. Även om det kan hända detta: han har någon mer intressant att dela en ny hobby. det händer!

Tecken 9. Han planerar inte längre tillsammans.

Om han i början av sitt familjeliv outtröttligt ritar planer för byggandet av ett lantgård och upphetsat berättade hur ni skulle åka till Kambodja tillsammans, nu reagerar han trögt även på ert erbjudande att gå på bio. Och poängen här är inte alls i sysselsättning och ekonomi, det upphörde bara att antända hans ytterligare liv med dig.

Vad ska man göra?

Tänk inte på det. Din personliga lycka beror inte på någon annan, den är inuti och ingen kan ta bort den. Vem hindrar dig från att planera för dig själv, din älskade? Du kan åka på semester med en flickvän och gå på bio ensam. Skriv ner en lista över allt du vill göra med din make och gör det utan honom. Du kommer att se, världen kommer inte att kollapsa från detta!

Tecken 10: Han ber om mer frihet

Han säger att han ibland vill gå ut på restauranger utan dig, förklarar att han behöver personligt utrymme. Kanske förstärkte du verkligen greppet om ditt snäva grepp och din make började kvävas av konstant kontroll. Men samtidigt är det möjligt att han inte använder denna frihet för förbjudna ändamål..

Vad ska man göra?

Behåll inte. När allt kommer omkring, om han vill lämna, kommer han förr eller senare. Men praxis visar att en man som regel, efter att ha tillbringat tid med vänner, lyckligt rusar hem, där rent linne, en utsökt middag och en omtänksam fru väntar på honom..

Hjälpsamma råd!

Irina Falcao

Relationspsykologi

Expert på rubriken ”Han och hon”

Om din man inte vet hur man skiljer sig vackert kommer han säkert att förbereda marken först: han kommer att börja förklara varför du är värre än andra kvinnor. Det kommer att antyda brister i figuren, inte alltför rik borsjt, begränsade intressen eller överdriven nervositet … Således kommer han att försöka rättfärdiga sin missnöje och samtidigt sänka dig under sockeln. I en sådan situation, även om du verkligen vill slå honom på kinderna och sedan springa iväg och gråta, kommer den bästa reaktionen att vara ett lugnt leende och ett likvärdigt samtycke. ”Ja, kära, du har rätt” – och ett leende. Tro mig, för det första, det kommer att bevara din självkänsla, och för det andra kommer det att bryta hans mall. En man förväntar sig att du blir förolämpad, gör en scen och bekräftar därmed hans ord. Gör tvärtom! Och viktigast av allt: bli inte beroende av din man, behåll din självrespekt och stolthet, så att i fall av hans svek kan du samla din vilja i en knytnäve och börja ett nytt, ännu mer intressant liv från grunden.!