Varför jag valde sex utan förpliktelse

Varför behöver du sex utan förpliktelse? Vår hjältinna Polina Maksimova svarar på denna fråga. I sin dagbok på WDay.ru berättade hon att hon hade fuskat med mannen som hon bott i två år med och som hon skulle gifta sig med. Nu försöker hon reda ut sina tidigare relationer och nuvarande män..

Mina ensamma ”ungkarlskvällar” är fortfarande ockuperade av Yegor – en man som jag har känt i en månad och som blev en indirekt anledning till min paus med min man. Vi äter middag någonstans, varefter vi ska ha sex med mig. Jag sa omedelbart till honom att det bara är sex som förbinder oss och att det inte kan finnas några intima samtal, gemensamma resor till fester och möten med vänner..

För ett par veckor sedan frågade han om han kunde ge mig blommor. Först undrade detta mig – vanligtvis konsulterar män inte kvinnor i sådana saker. Men då insåg jag hur rätt han hade att ställa den här frågan. När allt kommer omkring är blommor inte längre inkluderade i begreppet ”bara sex, inget personligt.” Och det är väldigt bra att han förstår detta.

Även om det inte finns mycket att berömma honom för – skulle det bara gynna honom. Vilken man skulle vara emot en kvinnas rationella inställning till sex! Förmodligen drömmer alla i hemlighet om det.

Jag godkände buketten och fick tre strikta iris. Enligt min mening är det svårt att komma med mer impassiva och neutrala färger. Så Egor är tydligen väl insatt i det koncept jag har valt..

Tidigare i The Heroine’s Diary:

En vän ringde för att fråga om min hälsa. Jag berättade för henne om mitt ”höga förhållande”. Hon blev mycket förvånad, för enligt hennes åsikt borde jag ha dödats och tagit antidepressiva medel. Och hon har nog rätt.

Det är detta beteende som man kan förvänta sig av en kvinna som, efter två års äktenskap och gemensamma framtidsplaner, gick upp med en man. Låt mig påminna er om att Sergei själv bad mig gå och inte ens erbjöd hjälp med att transportera saker. Dessutom från det ögonblick jag flyttade frågade han aldrig en gång hur det gick med mig..

Och jag (här kan du redan börja bli förvånad) under denna tid har aldrig ens gråtit. Förmodligen utlöses någon form av psykiska skyddsmekanismer. Hjärnan verkar blockera tankar om Sergei, om hur allt vi hade och hur det kan vara. Jag försöker alltid hålla mig upptagen med något: arbete, heminredning, icke-bindande sex …

Jag gillar att jag inte vet någonting om Yegor: var han gift eller inte, förlorade sin oskuld 16 eller 22, han älskar fisk eller föredrar grönsaker …

Jag vill inte förstå någons liv. Och jag vill inte dela mina med någon heller..

Vi är bara tillsammans under sexperioden, och jag är helt ointresserad av vad som händer i hans liv efter att han lämnat mitt sovrum. Han belastar mig inte med att prata om arbete, om fotboll, skolvänner och min mors ischias. Och jag är väldigt glad över det! Jag vill inte förstå någons liv. Och jag vill inte dela mina med någon heller.

En av min mycket erfarna flickvän Lena tror att detta synsätt är typiskt för kvinnor som upplever svår känslomässig nöd. Hon tror att jag genom detta kön stänger mig från upplevelser. Att jag använder den här mannen, inser jag detta, och just detta faktum ger mig enastående nöje. Att detta snart är över eftersom jag är väldigt uttråkad.